Verpakkingsindustrie

Verpakkingsautomatisering

De mogelijkheden van de Becker-vacuümpompen en -blowers in de verpakkingsindustrie zijn onbegrensd. Zo leveren wij pompen en blowers voor onder andere:

  • ponsen, vouwen en opzetten;
  • tabletverpakking in de farmaceutische industrie;
  • pick & place-toepassingen in de elektronica;
  • automatische toevoersystemen in de banketbakkerij.
     

Onze intelligente regelsystemen zorgen ervoor dat het volume zuig- en blaaslucht precies op de toepassing is afgestemd. Tel daarbij op dat onze technologie garant staat voor korte impulstijden en storingsvrije processen en u begrijpt waarom fabrikanten van verpakkingsmachines overal ter wereld voor Becker kiezen.

Vacuümverpakking in de levensmiddelenindustrie
Verpakkingsindustrie

Wereldwijd neemt de behoefte aan verse levensmiddelen nog elke dag toe. U als fabrikant van levensmiddelenmachines zorgt ervoor dat voedingsmiddelen ook echt vers op de tafel van de consument komen. Denk aan vlees, worst en vacuümverpakte kaas, maar ook aan vis in bakjes met gemodificeerde atmosfeer en groenten en fruit die zuurstofarm worden bewaard. Dankzij de vacuümpompen en blowers van Becker en de productspecifieke verpakkingsprocessen bent u verzekerd van korte procestijden en gegarandeerd vers bewaarde producten.

Werkt u met processen voor zuurstofhoudende verpakkingen?  Onze vacuümpompen en -blowers zijn gecertificeerd door de Bundesanstalt für Materialprüfung.