Vacuümpompen

Schottenvacuümpompen, olievrij

De eenvoudige constructie, met slechts één as en directe aandrijving, betekent robuuste vacuümpompen met een uiterst laag geluidsniveau, een laag energiegebruik en geringe instandhoudingskosten. De vacuümpompen werken volkomen olievrij, de schotten kennen zeer lange standtijden.

Schottenvacuümpompen, oliegeïnjecteerd  /  schottenvacuümpompen, oliegeïnjecteerd (NIEUW)

De schotten worden afgedicht, gekoeld en gesmeerd door olie. Een relatief hoog vacuüm (0,5 mbar(a) kan met toepassing van olie-injectie worden behaald. De eenvoudige constructie, met slechts één as en directe aandrijving, betekent ook in deze uitvoering robuuste vacuümpompen met een uiterst laag geluidsniveau, een laag energiegebruik en geringe instandhoudingskosten.

Schroefvacuümpompen

Door directe aandrijving via een geïntegreerde frequentieomvormer is bij de Becker schroefcompressor geen aandrijftransmissie benodigd. De werking is 100% olievrij. Een geïntegreerde toerentalregeling verzorgt de productie van exact de benodigde luchthoeveelheid en/of druk, hetgeen tot hoge efficiëntie en zeer laag energieverbruik leidt.

Zijkanaalvacuümpompen  / Zijkanaalvacuümpompen (NIEUW)

Zijkanaalvacuümpompen produceren door hun interne "meertrapse" compressie pulsatie-arm vacuüm. De optimale en gepatenteerde vormgeving van het loopwiel met gebogen schoepen garandeert een optimale efficiëntie.

Radiaalvacuümpompen

Radiaalvacuümpompen bereiken hoge luchtvolumes. Via de op de motor geïntegreerde frequentie-omvormer wordt de volumestroom exact aan de consumptie aangepast.