Schottenpompen

Schottenblowers

De eenvoudige constructie, met slechts één as en directe aandrijving, betekent robuuste blowers met een uiterst laag geluidsniveau, een laag energiegebruik en geringe instandhoudingskosten. De blowers werken volkomen olievrij, de schotten kennen zeer lange standtijden.

Schotten –blaaslucht-/vacuümpompen

De eenvoudige constructie met slechts één as en directe aandrijving betekent robuuste gecombineerde blaaslucht-/ vacuüm pompen met een uiterst laag geluidsniveau, een laag energiegebruik en geringe instandhoudingskosten. De pompen werken volkomen olievrij, de schotten kennen zeer lange standtijden.

Schottenvacuümpompen, olievrij

De eenvoudige constructie, met slechts één as en directe aandrijving, betekent robuuste vacuümpompen  met een uiterst laag geluidsniveau, een laag energiegebruik en geringe instandhoudingskosten. De vacuümpompen werken volkomen olievrij, de schotten kennen zeer lange standtijden.

Schottenvacuümpompen, oliegeïnjecteerd

De schotten worden afgedicht, gekoeld en gesmeerd door olie. Een relatief hoog vacuüm (0,5 mbar(a) kan met toepassing van olie-injectie worden behaald. De eenvoudige constructie, met slechts één as en directe aandrijving, betekent ook in deze uitvoering robuuste vacuümpompen met een uiterst laag geluidsniveau, een laag energiegebruik en geringe instandhoudingskosten.