Over Becker

Becker Heerenveen levert niet alleen uiterst moderne schotten-, schroef- en zijkanaal- blaaslucht- en vacuümpompen, maar staat u ook terzijde bij het ontwerpen en uitvoeren van centrale opstellingen.

Heeft u een vraag hoe blaaslucht of vacuüm in uw bedrijf haar toepassing zou kunnen vinden: wij denken graag met u mee. Becker is een autoriteit in de grafische industrie en in de CNC-houtbewerking. Becker olievrije vacuümpompen worden het meest ingezet bij verpakkingsmachines en in medische toepassingen, Beckerblowers vindt u bijvoorbeeld bij privé rioolwater-zuiveringen in België en Luxemburg. Olievrije pompen zijn ook ècht werkend zonder olie (dus geen oliegesmeerde lagering), een veilige gedachte !

Het Beckerteam bestaat uit zeer ervaren mensen die allen over een grote productkennis beschikken. Zij kennen het metier van haver tot gort en opereren reeds jaren in de blaaslucht-, perslucht- en vacuümmarkt.

Becker heeft voor haar vaste afnemers eigen locaties gereserveerd in haar ruime magazijn. Daar is altijd voldoende voorraad aanwezig opdat prompte leveringen
zijn gegarandeerd. Tevens is er een ruime voorraad leen-
en huurpompen en stelt Becker u graag, bij een speciale -eerste- toepassing, voor het doen van proefnemingen, een pomp ter beschikking. "Try before you buy".


Als u kiest voor Becker Druk- en Vacuümpompen B.V., dan kiest u voor een betrouwbare partner en niet zomaar voor een pompenleverancier. Kiest u voor Becker dan kiest u voor:

 
 - de leverancier van de beste droge schottenpompen, Becker is niet voor niets marktleider;
 - de leverancier van uitstekende, desgewenst frequentiegeregelde, zijkanaalblowers;
 - een vaste accountmanager, die uw bedrijf en uw toepassing kent;
 - het kosteloos opleiden van uw mensen met betrekking tot onderhoud;
 - de mogelijkheid dat wij kosteloos uw pompen voor u op voorraad houden;
 - de mogelijkheid tot onderhoud van en reparaties aan de meeste pompfabrikaten;
 - wereldwijde ondersteuning door Becker International.
 
Onze missie luidt: superieure kwaliteit leveren en snel en flexibel reageren bij zowel levering als service.