Milieutechnologie

Precisiesystemen voor het zuiverste water, schone lucht en een perfecte bodem Milieutechnologie vraagt om betrouwbare prestaties en toekomstgerichte concepten. De technologieën van Becker leveren de beste perspectieven op voor het milieu.

Zuiverheid: technologie voor drinkwaterbereiding en waterbeluchting

Becker levert technologie die bijvoorbeeld wordt gebruikt in openbare en industriële zuiveringsinstallaties, waaronder
grote biologische installaties. Zo zorgen onze zijkanaalblowers voor reukarme, ‘zuivere’ omstandigheden. Deze onderhoudsarme blowers hebben een lange levensduur en zijn bestendig tegen vocht. Met absoluut olievrije blaaslucht werken ze uiterst efficiënt. Wij bieden perfecte milieuvriendelijke oplossingen voor:

  • zuiveringsinstallaties;
  • drinkwaterbedrijven;
  • ingenieurs voor milieutechnologie-bedrijven;
  • gemeenten.
     

Becker levert ook rendabele en milieuvriendelijke concepten voor waterbeluchting. Denk aan concepten voor openbare en privézwembaden, whirlpools, bubbelbaden en waterattracties.

Als competence partner leveren wij ook blowertechnologie voor beluchtingssystemen in kleine, decentrale zuiveringsinstallaties in dunbevolkte gebieden. Als alle kosten op een rijtje worden gezet, is de kleine zuiveringsinstallatie vaak een rendabel alternatief voor een aansluiting op het riool.

Nieuwste technologie van Becker: vacuümontwatering met innovatieve producten

De vacuümafvoer van Becker onderscheidt zich van conventionele systemen, zoals vrij verval en lagedrukontwatering. Zo voldoet de vacuümafvoer aan hoge veiligheids- en milieustandaarden, is het systeem zeer flexibel en zijn de kosten voor constructie, inbedrijfname en onderhoud laag. Het systeem maakt gebruik van de technologie die Becker hanteert bij schottenvacuümpompen.

Langdurige precisie: gelijke volumestroom voor luchtanalyseapparaten

Schone lucht is ons vak. Zo leveren we elektronische analysatoren die de stofbelasting in industriële installaties en productlocaties bewaken. Maar ook verschillende luchtanalyseapparaten, die lucht door een vacuümpompsysteem aanzuigen, en via de computer op afstand een betrouwbare gevarenmelding geven. Ook als bepaalde onderdelen slijtage vertonen, blijft de volumestroom gegarandeerd gelijk. Hiervoor zorgen de olievrije vacuümpompen van Becker. Deze compacte pompen hebben een zeer laag geluidsniveau: ook dat is een milieuvriendelijke eigenschap. Dankzij deze innovatieve pomptechnologie zijn we een sterke partner voor fabrikanten van luchtanalyseapparaten. Maar ook voor overheidsinstanties en instituten die voor zuivere lucht en water zorgen.

Een perfecte bodem: technologische voorsprong bij bodemsanering

Bij bodemsanering zijn krachtige constructies nodig die bestand zijn tegen vocht, vuil en de vele invloeden van buitenaf. Onze olievrije vacuümpompen en blowers blijven ook onder extreme omstandigheden volledig nauwkeurig werken. Fabrikanten en leveranciers van bodemsaneringssystemen en instituten die voor zuivere lucht en water zorgen, kunnen altijd voor 100% op onze techniek vertrouwen. En: onze vacuümpompen en blowers zijn eenvoudig te reinigen en onderhouden.