Machinebouw

De vacuümpompen en blowers van Becker voldoen aan alle eisen van de moderne machinebouw en installatiebouw: 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

Welke toepassing zoekt u?

Uw eisen staan voor ons voorop. Onze ingenieurs helpen u met proefpompen of metingen en hebben daarnaast een schat aan ervaring. Hierdoor bent u bij Becker verzekerd van de optimale luchtverzorging.  
 
Wij bieden oplossingen voor een groot aantal processen in bijna alle onderdelen van de machine- en installatiebouw, zoals:

 - lucht-transport
 - fixeren
 - heffen
 - bewerken
 - pick & place

Onze vacuüm- en blaasluchtpompen hebben wereldwijd hun waarde bewezen in meer dan 2000 verschillende toepassingen. Becker is een van de grootste spelers in deze markt.

De optimale oplossing voor u

Vacuümpompen, blowers en complete luchtverzorgingssystemen blijven voortdurend verder ontwikkeld worden. Dat geldt ook voor de toepassingen daarvan. Wij hebben de kennis in huis om een passende oplossing te vinden voor u of uw klant. Daarbij letten we vooral op:

 - lage bedrijfskosten
 - gering energieverbruik
 - onderhoudsarm bedrijf
 - compacte constructie
 - uiterst gering geluidsniveau

Automatische aanpassing van gewenste druk- en luchthoeveelheid

De ‘intelligente’ pompen uit onze VARIAIR-productgroep  passen de gewenste druk- en luchthoeveelheid tijdens productieprocessen automatisch aan. Hierdoor is het mogelijk, onderdruk-, overdruk- en volumehoeveelheden constant te houden, óók bij schommelende afnames. Er zijn meestal geen aanvullende sensoren nodig.
 
Wat kunnen wij voor u doen?

In ons brede productieprogramma vindt u afzonderlijke pompen, complete luchtverzorgingssystemen en centrale opstellingen, welke druk en welk volume u ook wenst. Wilt u weten wat wij precies voor u kunnen doen? Neem dan gerust contact met u op. Wij helpen u graag.