Grafische industrie

Met de technologie van Becker heeft u ‘het vel in de greep’. Of het nu gaat om de prepress, het drukken, de papierbewerking of de hulpapparatuur rondom het drukken. Met Becker beschikt u over een vrijwel onbegrensd spectrum aan (vacuüm-)pompen. Ze zijn beschikbaar in een groot aantal uitvoeringen. Als losse units, klantspecifieke systemen of in centrale pompenkasten.
 

De vacuümpompen van Becker in de prepress

Met computer to plate (CTP) wordt de offsetplaat mechanisch om de drum gespannen of in de drum tegen de wand gezogen. Om fouten tijdens de laserbelichting te voorkomen, is een goede stofafzuiging heel belangrijk. De vacuümpompen van Becker zijn compact en vrijwel geruisloos. Ook pulseren en trillen ze bijna niet. Daardoor bent u verzekerd van betrouwbare, uitstekende resultaten.
 

De apparatuur van Becker in het drukproces

Met ons beproefde VARIAIR-syteem zijn hoge productiesnelheden en korte insteltijden altijd gegarandeerd. Het systeem levert precies de hoeveelheid lucht die nodig is. U heeft geen complexe, energieverslindende, storingsgevoelige klepregelingen meer. En vanuit de centrale machinesturing is het systeem eenvoudig te bedienen. Becker levert alle BUS-interfaces die op de markt verkrijgbaar zijn.

Nieuw: nu ook verkrijgbaar in direct watergekoelde variant

Speciaal voor het VARIAIR-systeem heeft Becker nieuwe, watergekoelde vacuümpompen en blowers ontwikkeld. Daardoor voorkomt u dat het warm wordt in de omkasting. U heeft ook geen koelluchtkanalen en ventilatoren meer nodig om koele lucht te laten circuleren. De constructie blijft hierdoor compact en u heeft geen last van opwaaiend stof rond de drukpers.

Afzonderlijke pompen voor eenvoudige of kleine machines

Voor uw kleine of eenvoudige machine heeft u de keuze uit diverse afzonderlijke pompen. Deze werken alle olievrij en hebben extreem weinig onderhoud nodig.


De luchtverzorging van Becker voor de verdere papierverwerking

Nadat papier, blik, karton of een ander substraat bedrukt is, begint het échte werk meestal pas: vouwen, stansen, verzamelen, brocheren, lamineren en binden. Van de productie van enveloppen tot het insteken van drukwerk. Van geautomatiseerde postverwerking tot het tellen van bankbiljetten. En van karton stansen tot boekbinden.

Bij al deze processen na het drukken gebruikt u machines. De vacuümpompen, blowers en centrale systemen van Becker zorgen daarbij voor een optimale luchtverzorging. Net als bij het drukken stellen wij hoge eisen: optimale prestaties, zo min mogelijk onderhoud en geen uitval.

De vacuümpompen en blowers van Becker voor randapparatuur

Om een hoge drukkwaliteit te garanderen, heeft u veel randapparatuur nodig. Ook voor deze installaties beschikt Becker over de beste oplossingen. Denk aan compacte, decentrale blowers die voor continue blaaslucht zorgen om substraat te drogen en ioniseren. Deze blowers zijn ook te integreren in de luchtverzorgingssystemen van Becker.